Wij zijn Public Storytelling.
Wij maken heldere, gepersonaliseerde uitlegvideo's  voor publieksdiensten van gemeenten.

Wij hebben met ons zusterbedrijf TALMON smart video agency, voor een breed scala aan opdrachtgevers ervaring opgedaan met honderden projecten waar dynamische- en gepersonaliseerde video werd ingezet. Zonder uitzondering waren de resultaten (zeer) positief.

We kunnen daarom wel stellen dat we pionier zijn op het gebied van"data driven video". Wat heb je daaraan als gemeente? Simpel: wij kunnen er samen voor zorgen dat jouw video's zo persoonlijk en relevant mogelijk zijn voor de doelgroep. Overal in de klantreis. Tegen een zeer lage prijs. Zo kun je kosten besparen door beter gebruik te maken van de digitale kanalen, waardoor het KCC minder belast wordt. En natuurlijk het allerbelangrijkste: dat levert tevreden burgers en een hogere NPS-score op!

Wij zijn een zusterbedrijf van Talmon

Talmon is een smart video agency dat de grondlegger van online storytelling is in Nederland.Wat maakt hun video’s smart? Ze zijn slim geproduceerd, voor de juiste kanalen, formaten en marketing- en sales toepassingen. Daarnaast past Talmon consequent het principe van online storytelling toe. Welke voordelen dat oplevert zie je in de video hierna. Samen maken wij onderdeel uit van Talmon Media.

Talmon Media bestaat uit een team van ervaren filmmakers en jonge ambitieuze creatives. Deze jonge creatives noemen wij ‘The Next Gen’. Deze generatie filmmakers is ‘born digital’. Zij zijn goed opgeleid, vinden blind hun weg op social media en beheersen een natuurlijke mediavaardigheid. Daarnaast werken ze snel, alert en zijn ze nieuwsgierig!

The Next Gen werkt samen met ervaren mensen uit het vak en krijgen begeleiding waar nodig. Dit leidt tot kwalitatieve, vernieuwende en dynamische videocontent. Door te werken in deze combinatie produceren we slimmer (en dus vaak goedkoper) en maken wij The Next Gen dé experts van de toekomst. Want één ding hebben we in ieder geval gemeen: een passie voor het maken van slimme en relevante film- en videocontent.

Onderscheidende projecten

The New York festivals
1 x grand award,
5 x goud, 4 x zilver,
4 x brons,  5 x finalist award

Europrix.nl
1 x grand award, 2 x goud, 1 x zilver

world media festival
1 x grand award, 3 x goud, 1 x zilver

Cannes Corporate Media and TV Awards
1 silver dolphin, finalist award

US International film festival
4 x goud, 3 x zilver,
1x brons, 2 x certificate for creative excellence

Keying into the Brain
1 x goud, 3 x nominatie

Festival Comunica
1 x goud

VCA Londen
1 x zilver

Deauville Green Awards
1 x goud, 2 x finalist award

Int. Communication Congress
2 x goud, 1 x zilver

Nationale AV Manifestatie
1 x Stemra Music award,
2 x zilver, 2 x brons

Techfilm Festival Praag
1 x goud

Z Awards,Europrix,World summit
div. nominaties

STRATEGISCHE PARTNERS


Image
Image